eccologia


Christian Paslaru

Kruisenstraat 30
9270 Kalken

Tel : 0485/15.14.58

Btw : BE 0550.848.548

www.dennenextracts.be
Email : pinextracts@yahoo.com

Een 100 % natuurlijke en milieuvriendelijke allesreiniger, geschikt voor tapijten, kleding, zetels, bankstellen, autozetels, vaste bekleding, vloeren ( tegels, laminaat, vinyl… ), afwasbare muurbekleding, gordijnen, ramen, glas, spiegels, enz.

Rechtstreeks van fabrikant aan gebruiker !
Zuiver natuurproduct ! Bevat geen bijtende stoffen noch chemicaliën, is niet gevaarlijk bij accidentele inname.
Ruim een kwart eeuw geleden ontdekte wij hoe het natuurlijke extract uit de dennen van dennenbomen een milieuvriendelijke vlekken verwijderaar bleek en doorslag zou geven in de schoonmaak industrie. Wij geloven in ons wonderproduct.

Wij zijn begonnen het product letterlijk “op de markt” te zetten. Dit omdat we iets miste in het huidige aanbod van schoonmaakmiddelen. Wij zouden graag een hoogwaardig product verkopen tegen een redelijke prijs, maar zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Na vele demonstraties op braderieën en weekmarkten in België en Duitsland, werd duidelijk dat ook klanten geloofden in ons product. Dit gaf ons extra energie om grenzen te verleggen en naast België en Duitsland ook in Nederland huishoudens bewust te maken van ons product.

Niet alleen huishoudens zouden baat hebben bij ons product, maar ook schoonmaakbedrijven, hotels, cateraars, horeca en verschillende facilitaire bedrijven kregen onze naam te horen en namen ons product veelvuldig af.